Trialoguri la ARCUB: Să nu te lași niciodată folosit de nimeni!

afis trialoguri_13_nov

Joi, 13 noiembrie, de la ora 19:00, are loc cea de-a doua ediţie de toamnă a Trialogurilor de la ARCUB.

În cadrul evenimentului, Ana Blandiana, una dintre cele mai cunoscute poete contemporane din România, va intra în dialog cu unul dintre cei mai buni jurnalişti, Cezar Paul Bădescu, cel care va fi şi moderatorul întâlnirii.

Discuţiile celor două personalităţi vor fi completate de acordurile muzicale ale violoncelistului Adrian Naidin.

De multe ori în viață ni se întâmplă să constatăm, cu bucurie sau cu părere de rău, că am fost folosiți de semenii noștri în vederea obținerii de beneficii și avantaje de diverse naturi, tot astfel cum, la rândul nostru, îi folosim pe cei din jur pentru a ne atinge anumite obiective.

Este faptul de a folosi un om un act damnabil sau justificabil? Este oare etic să faci din oameni un mijloc? Care este calea de a ajunge acolo unde ne dorim fără să-i folosim pe ceilalți într-un mod meschin vom afla de la doamna Ana Blandiana, care lansează un îndemn ferm: „Să nu te lași niciodată folosit de nimeni!“

Potrivit Mediafax, Trialoguri la ARCUB este un eveniment lansat în luna februarie 2014.

Invitații speciali ai edițiilor anterioare au fost: scriitorul Mircea Cărtărescu, poetul Mircea Dinescu, psihologul Aurora Liiceanu, dirijorul Tiberiu Soare, scriitoarea Gabriela Adameșteanu și actrița Oana Pellea.

Scopul întâlnirilor din Ceainăria ARCUB este acela de a le oferi bucureştenilor prilejul de a-și petrece timpul liber într-un mod util și plăcut în același timp, stând de vorbă la un ceai cu oameni ai lumii culturale românești, de două ori pe lună, în serile de joi.

Accesul la eveniment se face în baza unui bilet de intrare în valoare de 25 lei, care poate fi achiziţionat de la Casa de Bilete ARCUB.

Author: Adelina Turcu

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment