O săptămână de muzică clasică la metrou

Afis proiect

Ong-ul Arta nu muşcă cu susținerea Metrorex vă invită să luaţi parte la o săptămână muzicală, în cadrul ediției a-3-a a proiectului “Festivalul de muzică clasică la Metrou”, ce îşi propune să ofere clipe de relaxare călătorilor, ajutându-i să evadeze din monotonia cotidianului, și, de asemenea, să promoveze tineri artiști români, adaugând valoare culturală unui spaţiu public important, metroul.

Peroanele a celor mai tranzitate stații: Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate și Piaţa Victoriei 1 vor deveni “săli de spectacole”, în perioada 10-14 Noiembrie 2014, de la  17:30 la 19:00, prilej cu care vă veți delecta cu o serie de concerte de muzică clasică, susţinute de către tineri artiști, studenţi şi masteranzi ai Universităţii Naţionale de Muzică. Nu vor lipsi nici momentele artistice inedite, precum: desen, pictură, ilustrație, salsa, dans contemporan sau, în premieră, balet clasic.

Ca și noutăți faţă de ediţiile precedente, vor fi incluse difuzarea unui program de muzică clasică prin plasmele de la metrou, în perioada 01 – 30 Noiembrie 2014, o oră dimineaţa, de la 07:30 la 08:30 și o expoziție foto post proiect cu cele mai emoționante expresii ale spectatorilor, între 24 Noiembrie și 8 Decembrie 2014, în stația Unirii 1.

Arta nu mușcă este un demers socio-cultural din România, ce are ca obiective încurajarea consumului de produse culturale și apropierea publicului de universul creativ și promovarea comunității de tineri artiști din diverse domenii.

Author: Adelina Turcu

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment