Între 3-7 iulie: tabără de film documentar la Conacul Otetelişanu

REZIDENTA FILM DOCUMENTAR AFISVara aceasta, Conacul Otetelişanu va găzdui, după prima tabără anunţată, cea de jurnalism cultural şi foto-reportaj, şi o tabără de creaţie special dedicată pasionaţilor şi realizatorilor de film documentar, cu alte cuvinte celor dornici să experimenteze liber şi cu multă creativitate această formă de artă, căutându-şi subiectele şi personajele într-un loc fermecător.

Tabăra de film documentar se va desfăşura în perioada 3-7 iulie.

Participanții noștri, cu vârste cuprinse între 18-35 de ani,  au lucrat sau studiază regie, au camere de filmat și, în general, aparatură proprie, potrivită realizării unuia sau a mai multor filme documentare pe diferite teme. Profesorul invitat al taberei de film documentar va fi regizorul Copel Moscu.

Cele trei mese pe zi şi cazarea la Conacul Otetelişanu sunt asigurate de către reprezentanţii Artoteca iar la acestea se adaugă şi inspiraţia artistică pe care cei care vor veni la Conacul Otetelişanu o vor experimenta negreşit, peisajul fascinant, aerul curat şi cântecul păsărilor.

Vom reveni cu detalii, chiar din timpul programului de rezidență!

Author: Adelina Turcu

Share This Post On
468 ad

Trackbacks/Pingbacks

  1. În tabără cu filmul documentar | pescena - […] am găsit informația în acest articol, așa că fiți pe fază… Artoteca se ocupă de evenimente care merită atenția…

Submit a Comment