Finanțare prin Pepiniera

Programul Pepiniera de la ARTOTECA  propune  artiștilor și operatorilor din domeniu o abordare prietenoasă, eliberată de birocrație inutilă,  prin care proiectele culturale promițătoare să fie finanțate.

Anul acesta începe prima sesiune Pepiniera pentru proiecte culturale. Știm cum e să te afli la început de drum cu un proiect și vrem să te ajutăm să il pui în practică.

Coregrafi, regizori, artisti plastici, interpreți, jurnaliști, fotografi,scriitori….voi vă știți, vrem și noi să vă cunoaștem!

Ce facem?

Prin Pepiniera vor fi selectațe periodic  proiecte din domenii variate care vor primi finanțare în funcție de amploarea lor. De asemenea se vor căuta soluții de prezentare în fața unui public numeros care să îi asigure expunere și continuitate profesională.

Ce ne dorim?

Proiecte artistice promițătoare și curajoase din partea debutanților sau a celor care caută sprijin pentru un nou proiect.   

Ce trebuie să faci?

Ne trimiți un e-mail pe adresa vino@artoteca.ro, care să conțină propunerea ta, de ce ai nevoie și o scurtă descriere a experienței și realizărilor tale de până acum.

In scurt timp vei primi o confirmare și o invitație să ne cunoaștem personal!

Beneficiarii pot fi persoane cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani care activează în domeniul artei.

Author: Claudia Zidaru

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment